Студент у Львівській області створив баги для військових ЗСУ

Повнопривідний багі Tyrex вже протестували та відправляли на фронт.
Студент у Львівській області створив баги для військових ЗСУ
Багі для ЗСУ Фото: https://www.facebook.com/kozytskyy.maksym.official/
14 Вересня 2022, 16:46
читать на русском

У Львівській області студент профтеху Тарас Януш розробив транспортний засіб для українських військових – це багі Tyrex.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, саморобну модель повнопривідного транспортного засобу вже протестували та готуються передати на фронт.

З цим автомобілем наші військові зможуть відпрацьовувати маневри та впевненіше пересуватися на передовій. Машину створив Тарас Януш. Справжній українець – на своєму місці докладає максимум зусиль, щоб наблизити нашу... Додам, що цей та інші подібні проекти реалізовуватимуть на базі львівських профтехів у межах меморандуму про співпрацю між "Пекельні летучки". Тож наша талантлива молодь і надалі працюватиме над розробками, які полегшатимуть будні ЗСУ, - додав Козицький.

Нагадаємо, від початку війни підприємець Вадим Діянов разом зі своїми партнерами Олександром Валахом та Максимом Дячиком створили волонтерський рух, який доставив військовим частинам, притулкам та регіонам 2,5 тисячі тонн продуктів та необхідних товарів.

1