Сухо і туманно: синоптик про погоду на Покрову

Видимість у туманах зменшуватиметься до 300-500 метрів
Сухо і  туманно: синоптик про погоду на Покрову
Осінь, погода (Фото: Парламент.ua)
14 Жовтня 2022, 08:12
читать на русском

Погоду України на Покрови, визначатиме антициклон, тому дощів не очікується. У горах очікуються заморозки, вранці по всій країні туман.

Про це повідомила у Фейсбуці синоптик Наталка Діденко.

Вологість постачатимуть нічні та ранкові тумани, видимість у туманах знижуватиметься до 300-500 метрів. Дорогі водії та пішоходи, любіть один одного і дбайте взаємно про страховку, здоров'я та життя, - написала синоптиця.

Найближчої ночі стовпчики термометрів коливатимуться поблизу +1+7 градусів, на крайньому півдні +6+11 градусів, на північному сході та в Карпатах від 1 морозу до 4 градусів тепла.

Вдень 14-го жовтня температура повітря підніметься до +12+17 градусів, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині та Чернігівщині +9+13 градусів.

У Києві на Покрови, у День захисника та захисниць України буде красиво - без дощу, з ранковим туманом та денною температурою повітря до +14 градусів.

Кому потрібно щось залагодити на вулиці наступного тижня - впродовж понеділка-вівторка очікується потепління, аж до +18 градусів та ще й без дощу, - прогнозує Діденко.

Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, цього тижня в Україні буде суха погода. Температура повітря подекуди може піднятись до +21 градуса.

1