Температурні гойдалки з морозами: якою буде погода до кінця тижня

Вночі в окремих регіонах очікується мокрий сніг
Температурні гойдалки з морозами: якою буде погода до кінця тижня
Сніг Фото: Парламент.UA
24 Березня 2022, 21:04
читать на русском

Дощі з морозами та до плюс 13  - погода в Україні до кінця тижня буде мінливою.

Синоптиця Наталка Діденко повідомляє, що вдень 25 березня температура повітря вночі опускатиметься до трьох градусів морозу, на Сході - навіть до мінус п'яти. Вдень буде набагато тепліше - до плюс 13 градусів.

Найближчої ночі дощ та мокрий сніг, переважно невеликі, пройдуть у північній частині України, у центральних областях, на Одещині та Миколаївщині періодично дощитиме. На решті території України вночі - без опадів, - каже Діденко.

У п‘ятницю вдень, за її прогнозом, на переважній частині України погода буде сухою, дощ можливий лише в Одеській області.

У Києві вже сьогодні в другій половині дня збільшиться хмарність, пройде часом дощ. Дощ найближчої ночі переходитиме у невеликий мокрий сніг, - каже синоптиця.

Вночі в Києві 0-2 градуси тепла, вдень 25 березня до плюс 10 градусів, сухо.

У суботу знову тепло, а в неділю - похолоднішає та буде вітряно. Погода, як бачите, передбачається неоднорідною, зі стрибками температури, атмосферного тиску, тому уважніше до самопочуття свого і близьких, - каже вона.

Тим часом у п'ятницю, 25 березня, суттєвих магнітних бурь не очікується. Геомагнітне поле буде від спокійного до нестабільного рівня. Сонячна активність буде низькою.

Нагадаємо, синоптик Володимир Деркач з Волині, який займається спостереженнями за погодою понад 15 років, пообіцяв, що початок квітня буде дуже теплим.

1