Тепер однією платіжкою: паперові квитанції за газ та його доставку приходитимуть в одному документі

Оновлені квитанції споживачі отримають уже в квітні
Важливо
Тепер однією платіжкою: паперові квитанції за газ та його доставку приходитимуть в одному документі
Лічильник газу (Фото: 104.ua)
13 Квітня 2023, 13:13
читать на русском

Відтепер українці отримуватимуть єдину платіжку за газ та його доставку.

Про це у Facebook повідомила газопостачальна компанія "Нафтогаз України".

"На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", АТ "Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля

У компанії зазначили, що в особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни.

Нагадаємо, попри те, що чинні річні контракти на постачання газу побутовим споживачам, що діють з 1 травня 2022 року, закінчуються вже незабаром – 30 квітня, з 1 травня 2023 року вартість газу для населення не зміниться. Для переважної більшості споживачів – клієнтів компанії "Нафтогаз України" – паливо й далі буде коштувати по 7,96 грн за кубометр.

Читайте також