Тепло і жодних дощів: прогноз погоди на вихідні 27-28 квітня в Україні

До України прийде довгоочікуване потепління
Тепло і жодних дощів: прогноз погоди на вихідні 27-28 квітня в Україні
Погода, природа Фото: Anna з Pexels
26 Квітня 2024, 15:38
читать на русском

В Україні у п'ятницю, 26 квітня, очікується з дощами. Місцями можливі грози, а стовпчики термометрів підіймуться до +28 °C. Комфортна погода без дощів очікується і у вихідні 27-28 квітня.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

За словами Діденко, найменша ймовірність опадів буде у східних областях, на півдні — дощі пройдуть місцями. Водночас на сході країни температура повітря очікується як влітку — +25...+28 °C.

Однак холодна смуга протягнеться від Житомирської до Вінницької області — близько +9...+12 °C. У західних областях прогнозують +12...+18 °C, у південних +19...+25 °C, а в центрі — +18...+24 °C.

В п'ятницю у Києві очікується періодичний дощ, також можлива гроза, але будуть і прояснення. Температура повітря протягом дня очікується на рівні +12...+14 °C.

Протягом 27-28 квітня в Україні буде приємна погода.

"І не холодно, і не спекотно, у денні години очікується +18+23 градуси, на сході до +26 градусів. Скрізь, в усіх областях України, ніяких дощів, багато сонця, білих хмарок, мало бурʼяну, розкішна зелена трава з квіточками, море бузку і розлита у повітрі розкішна природна парфумерія. Дихайте, нюхайте, насолоджуйтесь, працюйте, відпочивайте, хай весна подарує усім нам радість", - резюмувала Діденко.

Нагадаємо, за прогнозом гідрометцентру у травні в Україні переважатимуть більш високі температури, ніж зазвичай характерні для цього місяця.

Читайте також

1