Тепло та без опадів: прогноз погоди на останні вихідні жовтня

На Сході України місцями очікується туман
Тепло та без опадів: прогноз погоди на останні вихідні жовтня
Жовтень, погода (Фото: pexels)
29 Жовтня 2021, 14:49
читать на русском

Останні вихідні місяця, 30-31 жовтня, будуть теплими та без опадів. У деяких областях України температура повітря прогріється до 18 градусів тепла.

Про це повідомив Укргідрометцентр у Facebook.

Останні дні жовтня приготували для нас справжній осінній подарунок - спокійну, теплу погоду без опадів. Забезпечує таку синоптичну ситуацію поле високого тиску, а саме антициклон на ім'я Rosamunde, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що останні вихідні місяця будуть без опадів, проте в східній частині країни місцями очікується туман. Своєю чергою, передбачають вітер південних напрямків, 5-10 м/с.

Додали, що стовпчики термометрів, 30 жовтня, піднімуться до 10-15 градусів тепла вдень і до 3-8 градусів тепла вночі. В західних областях очікується +16+18 градусів.

У неділю, 31 жовтня температура повітря прогріється всього до 8-14 градусів тепла вдень та становитиме від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу вночі.

Нагадаємо, у листопаді середня місячна температура буде близькою до норми - 1-7 градусів тепла, проте місцями стовпчики термометрів показуватимуть до 31 градуса морозу.

Читайте також

1