Тепло та сухо: синоптики про погоду 8 червня

Дощі можливі лише на Заході
Тепло та сухо: синоптики про погоду 8 червня
Погода, дитина, відпочинок Фото: Johannes Plenio з Pexels
7 Червня 2022, 15:26
читать на русском

На українців чекає комфортна літня погода - без опадів та без спеки.

Як повідомляє Український гідрометеорологічний центр, у середу, 8 червня вітер буде південно-східним (у східних областях - північно-східний), 3-8 м/с. Температура повітря вночі 11-16, на Закарпатті та півдні країни до 19 градусів. Вдень повітря прогріється до 25-30 градусів.

У Київській області дощів не буде. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 11-16, вдень 25-30 градусів.

У Києві цієї ночі до плюс 16, вдень 26-28 градусів.

Синоптиця Наталка Діденко повідомляє, що до кінця тижня погода буде комфортною: свіже тепле повітря, без дошкульної поки спеки.

Максимальна температура повітря в Україні завтра, 8-го червня, коливатиметься в межах 24-29 градусів. Уночі градусники покажуть від 11 до 18 градусів.

Значних дощів синоптиця не обіцяє:

У середу в більшості областей України малоймовірні. Лише в західних областях, та й то, окрім Тернопільщини та Хмельниччини, пройдуть локальні короткочасні дощі, часом з грозами.

Вітер буде південно-східним, 3-8 метрів за секунду.

У Києві вона прогнозує суху та теплу погоду. Температура повітря вдень до 28 градусів.

Нагадаємо, влітку в Україні прогнозується нестабільна погода. Першого місяця літа буде помірно тепло. Липень відзначиться зливами, у серпні прогнозується спека.