Тіло зниклої дівчинки знайшли у мішку - ЗМІ дізналися подробиці

Дитину знайшли у тому одягу, в якому вона зникла
Тіло зниклої дівчинки знайшли у мішку - ЗМІ дізналися подробиці
Місце, де знайшли тіло дівчинки, досліджують експерти-криміналісти Фото: Нацполіція
11 Березня 2021, 16:59
читать на русском

Зниклу у Херсонській області дівчинку знайшли мертвою. Її тіло було сховано у мішку за сараєм.

Як повідомляє ТСН, тіло 7-річної Марії Борисової, яка зникла 7 березня, знайшли сьогодні, 11 березня, у селі Щасливе Херсонської області, де вона мешкала.

Тіло дитини було сховане у мішок білого кольору. Він був зав'язаний стрічкою. Дівчинка була у тому одягу, в якому вона зникла, - йдеться у повідомленні.

ЗМІ повідомляють, що труп дитини був схований за старим сараєм, який раніше перевіряли кілька разів.

Читайте також

Під час повторного огляду поліцейські виявили в одній з господарчих будівель  тіло дівчинки. Наразі встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають. Наразі тільки це можемо сказати, — повідомив ТСН заступник керівника пресслужби ГУНП у Херсонській області Віталій Байдаров.

Начальниця відділу комунікації ГУ НП в Херсонській області Тетяна Пшонь розповіла "Укрінформу", що тіло дитини знайшли у покинутій будівлі, воно було в поліетиленовому мішку. Дівчинка була одягнута, попередньо причина смерті – удушення.


Контекст. 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліцейські, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь.