Трамп може повернутися до суспільного життя цієї суботи - лікар

Його фізичний стан залишається стабільним
Трамп може повернутися до суспільного життя цієї суботи - лікар
Дональд Трамп (фото: Carlos Barria)
9 Жовтня 2020, 09:39
читать на русском

Лікування президента США Дональда Трампа від захворювання на COVID-19 завершилось, тому  глава Білого дому може повернутися до суспільного життя вже цієї суботи.

Про це йдеться в доповіді особистого лікаря глави американської держави Шона Конлі.

У суботу пройде 10 днів після встановленого в четвер діагнозу (COVID-19 — ред). З огляду на траєкторію вдосконаленої діагностики, яку проводила команда, я повною мірою сподіваюся, що президент повернеться в цей час до суспільного життя, — зазначив він.

Він також додав, що після лікування Дональда Трампа в шпиталі, його фізичний стан залишається стабільним, без будь-яких ознак, що могли б вказувати на прогресування хвороби. Лікар  зауважив, що команда не виявила жодних побічних симптомів від наданої терапії.

Курс лікування від COVID-19 завершено. При цьому Конлі оприлюднив фізичні показники здоров’я президента: частота серцевих скорочень 69 ударів/хв; артеріальний тиск: 127/81 мм рт.ст.; частота дихання 15−17 вдихів/хв; пульсоксиметрія 96−98%.

Читайте також

Нагадаємо, що 2 жовтня у Дональда Трампа та його дружини Меланії виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.

Трампа доправили до Національного військово-медичного центру Волтера Ріда ввечері 3 жовтня менш ніж за добу після того, як у нього підтвердили COVID-19.

Триденне лікування від коронавірусу президента США Дональда Трампа у медичному центрі імені Волтера Ріда коштувало понад 100 тисяч доларів.

1