ТРЦ Gulliver світиться кольорами ЛГБТ: відео

Трансляція відбуватиметься щовечора з 5 по 11 жовтня о 18:30 і до 22:00
ТРЦ Gulliver світиться кольорами ЛГБТ: відео
ТРЦ Gulliver (фото: скрін)
6 Жовтня 2020, 13:43
читать на русском

У Києві ТРЦ Гулівер світиться кольором веселки - традиційним символом нетрадиційних людей.  Пов`язано це з Прайд-Місяцем 2020.

Про це повідомляє телеграм-канал PavlovskyNEWS.

Мета акції - привернути увагу суспільства до теми видимості і прийняття ЛГБТ.

Самі представники ЛГБТ-спільноти в такій акції бачать очевидну користь для свого руху: у любові немає меж. Якщо нас не хочуть чути, то хоча б побачать, - йдеться в повідомленні.

Транслюватимуть прайд-прапор щовечора з 5 по 11 жовтня о 18:30 і до 22:00 кожні 5 хвилин протягом 20 секунд разом зі слоганом "Бути різними добре разом".

Акція приурочена тижню, що завершиться Всесвітнім днем камінг-ауту – днем сміливості заявити про свою сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність, передає КиївПрайд в Instagram.

 Прайд-прапор – символ гордості, сили голосу та прийняття людей такими, якими вони народилися. Сподіваємося, вид райдужного стягу ще раз нагадає киянам та киянкам: у любові немає меж, - йдеться в дописі.

https://www.instagram.com/p/CF-QvzgAh93/?utm_source=ig_embed

Читайте також

Нагадаємо, що у Запоріжжі в неділю, 20 вересня, вперше відбулася акція на підтримку ЛГБТ. Учасників заходу намагалися закидати яйцями і петардами, а у одного з трьох затриманих вилучено зброю.

1