У Броварах чоловік погрожував гранатою своїй сім'ї

Правоохоронці вилучили у нього гранату
У Броварах чоловік погрожував гранатою своїй сім'ї
Граната (фото з вільних джерел)
12 Грудня 2020, 16:01
читать на русском

У Броварах Київської області вітчим погрожував своїй жінці та неповнолітньому сину гранатою, аби вони не покинули його.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області.

Правоохоронці забезпечили безпеку мешканців будинку і під час переговорів вмовили зловмисника видати боєприпас. Як з'ясувалося, таким чином чоловік намагався утримати кохану жінку, щоб вона не пішла від нього, - повідомили в поліції.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили корпус гранати, детонатор до неї, а також транспортно-пускові контейнери до реактивних гранат. Вони спрямовані на проведення відповідних експертиз.

Читайте також

44-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. До обрання запобіжного заходу він буде знаходитися в ізоляторі тимчасового утримання. Зараз правоохоронці встановлюють шляхи походження боєприпасів, - додали в поліції.

За даним фактом порушено справу за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що 10 грудня на вулиці Дерибасівській в центрі Одеси злочинець погрожував підірвати гранату в кафе MacDonald`s.

1