У чеському Коліні трапився вибух на електростанції - відео

Усі міські вулиці затягло густим чорним димом
У чеському Коліні трапився вибух на електростанції - відео
Вибух на електростанції (Фото: ct24.ceskatelevize.cz)
28 Грудня 2020, 18:39
читать на русском

У чеському місті Колін трапився вибух на електростанції, пожежу поки що загасити не вдається.

Про це повідомляє телеканал CT.24.

У випуску новин зазначили, що вибух був потужним, місцевим жителям рекомендовано залишатися вдома і не відкривати вікна.

За інформацією видання novinky.cz, на тепловій електростанції загорівся і вибухнув вугільний пил. Вибух пошкодив вікна будівлі, а потім полум'я поширилося на дах.

Стався вибух на вугільній дорозі, по якій вугілля доставляють в котельні. Було пошкоджено будівлю електростанції. Нам поки що невідомо про будь-які травми, всі співробітники змогли врятуватися, — розповіла прессекретарка пожежної служби Тереза Фліегерова.

Читайте також

Пожежу на електростанції гасять 15 пожежних команд.

Відомо, що теплова електростанція Veolia Energie забезпечує теплом більшість промислових підприємств, міських будівель і організацій міста, а також більшу частину місцевого населення.

Нагадаємо, кілька днів тому занедбаний міст у провінції Хунань, що у Китаї, зруйнували за 10 секунд під час контрольованого вибуху. Міст розташовувався у місті Чанша в провінції Хунань і був завдовшки 760 метрів.  Його зруйнували, оскільки у серпні цього року там звели новий - найдовший скляний міст, довжиною 430 метрів.

1