У Чорному морі в російський буксир "Васілій Бех" потрапила українська ракета (відео)

Російський буксир "васілій бех" якраз транспортував на острів Зміїний боєприпаси, озброєння та особовий склад
У Чорному морі в російський буксир "Васілій Бех" потрапила українська ракета (відео)
Російський буксир “Васілій Бех” / Фото з Telegram
17 Червня 2022, 10:09
читать на русском

В акваторії Чорного моря Військово-Морські Сили ЗС України уразили буксир чорноморського флоту рф "васілій бех" із ЗРК "ТОР" на борту.

Про це повідомили на Facebook-сторінці ВМС ЗСУ.

Зазначається, що російський буксир "васілій бех" якраз транспортував на острів Зміїний боєприпаси, озброєння та особовий склад чорноморського флоту, коли у нього поцілили.

Навіть наявність на борту зенітно-ракетного комплексу "ТОР" не завадило Військово-Морським Силам України ЗС України демілітаризувати російських загарбників, - зазначили у ВМС ЗСУ.

Як повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук підтвердив інформацію про знищення "васілія беха" та розповів про дух Змієбаївки, який літає над акваторією Чорного моря.

Сьогодні вранці в акваторії Чорного моря було уражено ракетами буксир чорноморського флоту "васілій бех", під час транспортування ним на острів Зміїний боєприпасів, озброєння, особового складу та ЗРК "ТОР". Передавайте вітання команді крейсера "москва"!, - заявив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

За інформацією ЗМІ, буксир знищили за допомоги ракети Harpoon.

Довідково: Побудований на астраханському судноремонтному заводі буксир "васілій бех" водотоннажністю 1605 тонн був прийнятий до складу чорноморського флоту рф у 2017 році.

Читайте також

1