У Дніпропетровській області чоловік закинув вибухівку у садочок

Чоловік закинув саморобну вибухівку на територію закладу
У Дніпропетровській області чоловік закинув вибухівку у садочок
Скрін: dp.npu.gov.ua
28 Січня 2021, 21:34
читать на русском

У Дніпропетровській області чоловік підірвав саморобний вибуховий пристрій на території дитячого садочку. В результаті вибуху ніхто не постраждав.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Подія сталася 27 січня. Близько 13:00 до поліції надійшло повідомлення від завідувачки дитячого садочку у місті Нікополі про вибух поблизу котельні на території закладу.

Під час огляду слідчо-оперативна група вилучила рештки невідомого саморобного вибухового пристрою та направила їх на експертизу, - йдеться у повідомленні.

В результаті слідчих дій поліціянти встановили та доставили до поліції 37-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у хуліганських діях. Раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності.

Читайте також

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала у Запоріжжі чоловіка за систематичні анонімні повідомлення про начебто мінування державних установ та об’єктів критичної інфраструктури в Україні та за кордоном.