У ЄС відреагували на підозру в держзраді Порошенка

Головне
В партії це назвали переслідуванням опозиції
Головне
20 Грудня, 20:57

Для оголошення політично вмотивованої фейкової підозри Петру Порошенку Зеленський свідомо обрав момент закордонного відрядження лідера опозиції, коли п’ятий Президент в різних столицях світу працює над зміцненням міжнародної коаліції на підтримку України на тлі агресивних намірів Кремля.

Про це йдеться в заяві політичної партії "Європейська солідарність".

Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії, яка стає найпопулярнішою політичною силою країни. Це – комплекс його власної президентської меншовартості та типовий напад політичної параної, яку у нікчеми Зеленського провокує сама згадка про свого успішного попередника, - вважають у ЄС.

У партії нагадали, що під командуванням Порошенка новостворена армія звільнила дві третини Донбасу. Порошенко виборов безвіз і Томос, Угоду про асоціацію з Євросоюзом і енергетичну незалежність від Росії, створив міжнародну  коаліцію на підтримку України і забезпечив санкції проти Росії. Він разом з армією і суспільством зберіг і захистив державу.

Якщо Зеленський при цьому таврує його як "державного зрадника", то хто тоді сам Зеленський?  - запитали в ЄС.

У партії наголосили, що фейкова підозра Порошенку – це ще один дешевий відосик збанкрутілої влади. Це все, що вона може дати замість "кінця епохи бідності". Зеленський відчайдушно шукає будь-які шоубізнесові трюки для порятунку залишків своєї колишньої популярності, використовуючи переслідування опозиції та її лідера як спосіб відвернути увагу від своїх провалів і пропонуючи людям чергове шоу "підозр та арештів".

Це політичне замовлення Зеленського, маніакально одержимого ідеєю розправи над своїм головним опонентом, - підсумували в ЄС.

Нагадаємо, що 17 грудня слідчі ДБР намагались вручити Петру Порошенку повістку на черговий допит, але п'ятий президент, як стверджували в бюро, проігнорував. Після цього Порошенко швидко сів в автомобіль та поїхав. Згодом його побачили в аеропорту, а у ЄС заявили про заплановані візити до Туреччини та Польщі.

20 грудня ​ Петру Порошенку повідомлено про підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій. Йдеться про організацію злочинної схеми постачання вугілля із тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям "ЛНР" та "ДНР" групою громадян України на загальну суму близько 1,5 млрд гривень.

Читайте також