У Франції невідомі з феєрверками штурмували відділок поліції

Інформації про постраждалих немає
У Франції невідомі з феєрверками штурмували відділок поліції
Напад на відділок у Парижі
12 Жовтня 2020, 08:03
читать на русском

У передмісті Парижа (Франція) Шампиньи-сюр-Марн 40 невідомих людей, які були озброєні металевими прутами, намагалися штурмувати поліцейський відділок.

Про це повідомляє місцеве видання Le Parisien.

Як відомо, нападники обстріляли дільницю феєрверками, побили вікна і пошкодили п'ять автомобілів. Всередину дільниці їм потрапити не вдалося.

Читайте також

Поліція району опублікувала фрагмент нападу.

Правоохоронці назвали напад проявом ненависті, але причину не уточнили.

Своєю чергою, начальник поліції Парижа Дідьє Лаллеман пов'язав атаку з наркоторгівлею. Район відомий незаконним обігом наркотиків. На цю дільницю раніше вже нападали невідомі.

Нагадаємо,  25 вересня у Парижі біля колишньої редакції сатиричного видання Charlie Hebdo нападник, озброєний ножем, напав на людей. Він поранив чотирьох осіб, двоє були у важкому стані.

Читайте також

Пізніше стало відомо про затримання підозрюваного у нападі. В результаті правоохоронці Парижа затримали сімох людей, ймовірно причетних до нападу на людей поблизу колишнього офісу французького сатиричного журналу Charlie Hebdo. Поліцейські затримали 33-річного алжирця і ще п’ятьох пакистанців 1983-1996 року народження, яких вважають причетними до організації нападу. Його наразі розслідують як теракт.

1