У гаражі у центрі Харкова підірвався чоловік

Коли спецпризначенці потрапили до приміщення, вони побачили в автівці на задньому сидінні тіло чоловіка із травмами, несумісними з життям
У гаражі у центрі Харкова підірвався чоловік
Чоловік підірвав себе у Харкові. Поліція
18 Вересня 2020, 19:07

У центрі Харкова у власному гаражі по вулиці Алчевських 57-річний чоловік підірвався невстановленим вибуховим пристроєм.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківщини.

«Близько 15:30 на спецлінію поліції 102 зателефонувала жінка та повідомила, що її чоловік взяв із собою якийсь підозрілий предмет та попрямував до гаражу. При цьому вона зауважила, що останнім часом він перебував у пригніченому депресивному стані. Коли жінка через деякий час прийшла до гаражу та спробувала поговорити з чоловіком, він не пустив її до приміщення, закрився в ньому та заявив, що покінчить життя самогубством», - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, наряди патрульних, спецпідрозділи ТОР та КОРД.

Чоловік ніяк не реагував на прохання поліцейських відчинити двері. Коли спецпризначенці потрапили до приміщення, вони побачили в автівці на задньому сидінні тіло чоловіка із травмами, несумісними з життям.

Зараз на місці події працюють слідчі, криміналісти та вибухотехніки.