У Херсонській області троє старшокласників довели дівчинку до самогубства

Вона відмовлялась ходити в школу, а потім наковталась пігулок
У Херсонській області троє старшокласників довели дівчинку до самогубства
Таблетки (Фото: picabu)
5 Травня 2021, 21:45
читать на русском
У Херсонській області 14-річна дівчинка наковталась пігулок через трьох старшокласників, які протягом року її принижували.

Про це повідомляє поліція у Facebook.

Жертвою булінгу з боку 17-річних старшокласників стала 14-річна учениця 8 класу школи-інтернату з Бериславського району. Упродовж року троє хлопців психологічно принижували дівчинку та висловлювалися на її адресу нецензурною лайкою. А нещодавно учениця відмовилася ходити на навчання та наковталася пігулок, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дівчинку вчасно доставили в лікарню та врятували. Поліція тим часом відкрила кримінальне провадження щодо доведення до самогубства.

До того ж дівчина розповіла, що вона понад рік навчається в інтернаті і весь цей час троє 17-річних старшокласників знущаються з неї та усіляко принижують. Це підтвердили і батьки дівчинки. Вони пояснили, що донька відмовлялася їхати на навчання, після чого наковталася пігулок.

Нагадаємо, що у Рівному 11-річна дівчинка через побутову сварку з рідними випила 40 пігулок жарознижувального препарату "Парацетамол".

1