У Кам'янському вибухнула квартира: постраждали чоловік та хлопчик

Поранені потрапили до лікарні
У Кам'янському вибухнула квартира: постраждали чоловік та хлопчик
Рятувальник на місці вибуху (фото: ДНС)

У Кам'янському Дніпропетровської області стався потужний вибух у багатоповерховому будинку. В результаті події постраждали чоловік та хлопчик.

Про це повідомляє пресслужба Держслужба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як відомо, повідомлення про вибух у п'ятиповерхівці прийшло в ДСНС в 11:37 суботи, 30 січня.

Коли рятувальники прибули на місце, то попередньо встановили, що в однокімнатній квартирі на п'ятому поверсі стався вибух газоповітряної суміші.

В результаті вибуху була зруйнована стіна між квартирами, вибито скло у вікнах і дверях. Пошкоджень несучих конструкцій будинку не виявили. Через вибух постраждали двоє людей, серед яких чоловік 1991 року народження з цієї однокімнатної квартири і хлопчик 2004 року народження із сусідньої двокімнатної квартири, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники винесли чоловіка з квартири, а дитину ще до їхнього приїзду врятували сусіди. Обох постраждалих шпиталізували.

Читайте також

Зараз під'їзд відключений від газу, встановлюються причини вибуху.

Нагадаємо, 20 січня повідомлялося, що у 5-поверховому житловому будинку в Києві у Дніпровському районі стався вибух через витік газу. Рятувальники встановили, що у квартирі на 3-му поверсі на кухні стався вибух газу без послідуючого горіння. Внаслідок цього вилетіли 2 склопакети (у кухні та кімнаті).

1