Рух транспорту обмежать у Києві 14 та 15 жовтня: причини - схеми

У центральній частині Києва заплановані масові заходи до Дня захисників і захисниць України
Важливо
Рух транспорту обмежать у Києві 14 та 15 жовтня: причини - схеми
Громадський транспорт, тролейбус (фото: t.me/KyivCityOfficial)
13 Жовтня 2021, 16:21
читать на русском

На День захисників і захисниць України, 14 жовтня, у Києві очікуються можливі зміни в роботі громадського транспорту.

Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА у Facebook. 

14 жовтня можливі зміни в роботі тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 8, 17 та автобусів маршрутів № 24, 114 та 118. У центральній частині міста заплановані масові заходи, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що можливе тимчасове призупинення руху тролейбусів маршрутів № 5, 7, 8 і 17 та автобусів маршрутів № 24, 114 і 118 з 13:00 до закінчення масових заходів.

Проте у разі заборони руху транспорту за маршрутом заходів, рух буде змінено:

Тролейбуси:

  • № 5, 7, 8 і 17 відповідно від вул. Білицької, вул. Чорнобильської, вул. Смілянської, пл. Космонавтів до бульв. Тараса Шевченка за діючими маршрутами, далі – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – бульв. Тараса Шевченка, далі за діючими маршрутами;

Автобуси:

  • № 24 і 114 відповідно від Національного музею історії України в II світовій війні та вул. Милославської до вул. Хрещатик за діючими маршрутами, далі – вул. Михайлівська – вул. Велика Житомирська – вул. Володимирська – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – бульв. Тараса Шевченка – вул. Симона Петлюри – залізничний вокзал "Центральний" – вул. Симона Петлюри – бульв. Тараса Шевченка – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська, далі за діючими маршрутами"; 

  • № 118 від ст.м. "Чернігівська" до вул. Басейної за діючим маршрутом, далі – вул. Еспланадна – вул. Саксаганського (в зворотному напрямку – вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі) – просп. Перемоги, далі за діючим маршрутом. 

Нагадаємо, з 21:00 11 жовтня до 24:00 17 жовтня у Києві перекриють рух на Володимирському проїзді.

Читайте також

1