У Києві оновлюють перепустки для руху містом під час комендантської години

Перепустки заборонено розміщувати під склом авто або на іншому видному місці
Важливо
У Києві оновлюють перепустки для руху містом під час комендантської години
Війна в Україні, Київ / Фото: kyivcity.gov.ua
31 Серпня 2023, 20:35

У Києві оновлюють перепустки для пересування містом під час комендантської години: діяти почнуть з 25 вересня, заявки можна подавати з 4-го вересня.

Документи оновлюють для того, щоб ними користувалися лише ті, хто належить до сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів держвлади, розповів начальник КМВА Сергій Попко.

"Нагадую, що ці перепустки заборонено розміщувати під склом авто або на іншому видному місці. Вони виключно пред’являються за вимогою правоохоронців чи військових. Згідно з процедурою, старі перепустки мають бути повернуті до Центрального управління Військової служби правопорядку", — наголосив чиновник і закликав містян не порушувати комендантську годину.

Нагадаємо, з 1 вересня заклади громадського харчування в Києві працюватимуть на одну годину довше - до 23:00. З відповідним проханням до міської влади звернулись представники Національної ресторанної асоціації України, оскільки рішення про обмеження роботи закладів до 22:00 було ухвалене, коли комендантська година в столиці розпочиналась о 23:00. Наразі ж вона розпочинається з 00:00.