У Києві правоохоронець убив підлітка на станції фунікулера

Правоохоронця відсторонили від виконання обов`язків, відкрито кримінальне провадження
У Києві правоохоронець убив підлітка на станції фунікулера
8 Квітня 2024, 13:35
читать на русском

Працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом трагедії на станції фунікулера у Києві, повідомляє пресслужба відомства.

Напередодні, 7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім. Після виходу з вагона на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події.

Затриманий правоохоронець вже відсторонений від виконання своїх обовʼязків.

Наразі проводиться весь комплекс оперативно-слідчих дій, вирішується питання оголошення про підозру затриманому правоохоронцю за підозрою в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ).

У соцмережах вже з'явились подробиці трагедії. Компанія з 9 людей відпочивала у столиці, та вирішила проїхатися на фунікулері.Про це пишуть телеграм-канали з посиланням на друзів загиблого.

Так за словами друзів загиблого, до них у вагончик зайшов чоловік, який до всіх чіплявся. Він нецензурно висловлювався та питав у хлопців: "чи готові вони захищати Батьківщину?"

Коли вагончик зупинився, загиблий Максим виходив із нього останнім, як тут неадекват штовхнув хлопця, після чого Максим впав і порізав шию, дитина загинула.

Звинувачений за 2 тижні до цього став фігурантом у справі про домашнє насильство. За даними місцевих ЗМІ, його затримали.

Читайте також