У Києві виписали 150 штрафів через неприбрану ожеледицю

Інспектори контролюють роботу усунення наслідків негоди
У Києві виписали 150 штрафів через неприбрану ожеледицю
Фото: Flickr
11 Грудня 2020, 20:32
читать на русском
У столиці інспектори склали 150 протоколів за несвоєчасне прибирання наслідків негоди, зокрема, прибирання від снігу та ожеледі прилеглу на 10 м територію.

Про це повідомили в Департаменті міського благоустрою КМДА.

Зокрема, інспектори КП "Київблагоустрій" та районних державних адміністрацій вже внесли понад 1000 приписів і склали 150 протоколів за адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП. За цією статтею передбачено накладення штрафу в розмірі від 340 до 1700 грн, - йдеться у повідомленні.

Підприємства, установи та організації, незалежно від їхніх форм власності, мають залучити всі можливі ресурси для розчищення вулично-дорожньої мережі.

Читайте також

Відповідно до правил благоустрою Києва балансоутримувачі, у процесі утримання об’єктів благоустрою, повинні дотримуватися відповідних технологій щодо забезпечення умов функціонування та утримання їх у належному санітарно-технічному стані, зокрема, прибирати від снігу та ожеледі прилеглу на 10 м територію.

На вулицях Києва з 07:00 ранку чергують понад 80 столичних інспекторів благоустрою. Вони в посиленому режимі перевіряють своєчасність усунення наслідків негоди.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Києві на Гаванському мості зіткнулися два автомобілі Mercedes та Subaru, які "вальсували" на вкритих кригою дорогах.