У Кирилівці працівника атракціону вбило електрострумом

22-річний хлопець з Кривого Рогу неофіційно працював та обслуговував надувні гірки
У Кирилівці працівника атракціону вбило електрострумом
Аквапарк, надувні гірки (фото: УНІАН)
7 Липня 2021, 12:27
читать на русском

У курортному селищі Кирилівка Запорізької області працівника атракціону вдарило електрострумом, від чого той помер. Хлопець надував гірку.

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на пресслужбу Нацполіції Запорізької області.

Інцидент стався 6 липня на атракціоні "Гірка" у Кирилівці. Під час обслуговування цього комплексу працівника вразило електричним струмом. Постраждалому надавали швидку медичну допомогу, але чоловік помер на місці події.

За попередньою інформацією правоохоронців, 22-річний хлопець з Кривого Рогу неофіційно працював та обслуговував надувний комплекс "Гірка".

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 статті 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розпочали досудове розслідування, під час якого з'ясовуватимуть, кому належить розважальний комплекс на узбережжі моря.

Речниця пресслужби Нацполіції Запорізької області Вікторія Тлустова зазначила, що санкція вищеназваної статті передбачає виправні роботи на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Нагадаємо, що восьмирічну дівчинку у Тернополі вдарило струмом від автомата з іграшками, дитина у лікарні.

Читайте також

1