У Львові та в Карпатах йде сніг (відео)

У Карпатах температура повітря опустилася до мінусових значень
У Львові та в Карпатах йде сніг (відео)
Сніг у Карпатах Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост
14 Квітня 2021, 16:47
читать на русском

Сьогодні, 14 квітня, у Львові від ранку йде мокрий сніг, який періодично переходить в дощ, а в Карпатах сніжить при мінус двох градусах морозу.

Про це повідомляють користувачі в соцмережах, а також рятувальники Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту.

Температура повітря у Львові коливається від нуля до +2°, тому сніг відразу тане.Через різкий перепад температури у Львові спостерігається туман.

За інформацією синоптиків мокрий сніг у Львові поступово перейшов у дощ, а вже ввечері і вночі знову очікуються снігопади, які продовжаться завтра, 15 квітня.

Тим часом у Карпатах сніжить і морозить.

На горі Піп Іван Чорногірський хмарно, дрібний сніг, вітер східний 5-7 м/с, температура повітря -2°С, - повідомили рятувальники.

В Укргідрометцентрі прогнозують, що весняні снігопади завтра поширяться також на інші західні області України і триватимуть до неділі, 18 квітня.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали, що цього тижня в Україні очікуються дощі і поступове похолодання до +11°, лише на вихідних температура трохи підвищиться - до +12°...+15°.

1