У Міноборони України пояснили, чому ця війна завідомо програшна для росії

Це не просто війна, а історична місія перемогти одвічного ворога
Головне
У Міноборони України пояснили, чому ця війна завідомо програшна для росії
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official/898
23 Березня 2022, 09:46
читать на русском

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр назвала п'ять речей, які потрібно знати про цю війну.

Про це вона сказала у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

5 речей, які треба знати про цю війну

1. Ця війна завідомо програшна для РФ незалежно від того, скільки вона триватиме. Саме тому дії РФ ірраціональні - бо вони пішли війною проти держави та армії, які вже 8 років ефективно стримували їхнє просування вглиб території України.

2. Ми були готові до цієї війни наскільки нам дозволяли наші спроможності. Саме тому ворог не зміг миттєво досягти своїх цілей і Збройні сили зупинили наступальну активність ворога.

3. Це не просто війна. Це наша історична місія - перемогти одвічного ворога. Зараз ми на піку нашої сили та єдності. Тож, є шанс нарешті поставити крапку на імперських амбіціях РФ.

4. Згідно з законом, чисельність Збройних сил 261 тисяча, з яких військових - 215 тисяч. Вони захищають 1800 кілометрів фронту і 42 мільйони людей. У воєнний час до цих 215 тисяч додаються мобілізовані особи.

Згадайте ці цифри коли будете писати пости і коментарі з питанням, чому вас мобілізовують, якщо ви не тримали ніколи зброю у руках. Військово-обліковим спеціальностям вчать від 5 до 15 днів. І сьогодні для оборони держави потрібні всі, кого мобілізовують, - сказала Маляр.

5. Ця війна буде тривати певний час. Бо чим масштабніша ціль, тим більше зусиль і часу піде на її досягнення. Тому налаштуйтесь на шлях до перемоги.

Маляр закликала припинити хвилюватись та нервуватись, нормально спати і за можливості займатись фізичними вправами, бо для досягнення перемоги потрібні сили.

Крім цього, заступниця міністра оборони порадила скласти список речей, які ви повинні зробити в першу чергу після перемоги.

Нагадаємо, що окупанти вже не вірять у швидке завершення війни в Україні, а хорошою новиною вважають свою відправку в тил. Яскраве тому підтвердження – розмова загарбника, який розповідає своїй дружині майже всі військові таємниці, які знає сам.

Читайте також

1