У Мозамбіку ісламісти розчленували понад півсотні молодих чоловіків

Людям відрізали голови, а їхні тіла розрізали на частини і розкидали на галявині
У Мозамбіку ісламісти розчленували понад півсотні молодих чоловіків
Мозамбік (Фото з відкритих джерел)
10 Листопада 2020, 15:29
читать на русском

У Мозамбіку ісламські бойовики напали на одне із сіл, викрали жінок і вбили понад пів сотні чоловіків.

Про це повідомляє видання Male Online.

Людей убивали на футбольному полі. Тіла розчленованих жертв виявили розкиданими лісовою галявиною. Повідомляється, що серед жертв принаймні 15 хлопчиків та підлітки, які брали участь у церемонії посвячення в чоловіки. За свідченнями вцілілих очевидців, деякі бойовики під час набігу скандували "Аллах Акбар".

Поліція дізналася про різанину, яку вчинили повстанці, від людей, які знайшли трупи в лісі. Нарахували 20 тіл, розкиданих на площі близько 500 метрів. Це були молоді люди, які перебували на церемонії посвячення у супроводі своїх радників, - сказав офіцер в районі Муеда.

Працівник гуманітарної служби в Муеді, який не захотів називатися, підтвердив, що відбулася різанина, і що деякі хлопці приїхали з цього району. За його словами, останки тіл були відправлені їхнім сім'ям на поховання.

Зазначається також, що протягом вихідних бойовики напали ще на кілька сусідніх сіл, грабуючи та спалюючи будинки, перш ніж відступили в навколишні хащі. Протягом останніх трьох років джихадисти постійно спустошують північно-східну провінцію Кабо Делгадо в Мозамбіку в рамках кампанії за створення ісламістського халіфату.

Читайте також

Нагадаємо, 2 листопада у столиці Австрії Відні поблизу єврейської синагоги стався теракт. У поліції Відня повідомили про контртерористичну операцію, до якої було залучено 150 осіб із підрозділу спецпризначення "Кобра", 100 осіб із групи швидкого реагування "Вега", а також представники поліцейсько-контррозвідувальної служби BVT та кримінальна поліція.