У Польщі двох студентів знайшли у квартирі, де були сліди боїв та ножі

Інцидент стався у квартирі, яку винаймали хлопці
У Польщі двох студентів знайшли у квартирі, де були сліди боїв та ножі
Поліція у Польщі (Фото: warminsko-mazurska.policja.gov.pl)
27 Листопада 2020, 17:30
читать на русском

У польському місті Жешув знайшли двох українських студентів з численними травмами від гострого небезпечного інструменту у квартирі, яку вони винаймали.

Про це повідомили Nowiny 24.

Інцидент стався 27 листопада близько 3 години ночі у польському місті Жешув в одній з квартир по вул. Рейтана.

Попередньо слідство встановило, що двоє студентів з України у віці 19 та 21 років отримали поранення внаслідок використання небезпечного інструменту.

Зазначається, що студентів із серйозними травмами госпіталізували. Наразі хід розгляд цієї справи відбувається під наглядом окружної прокуратури в Жешуві.

Читайте також

Радіо RMF FM повідомляло, що інцидент стався у квартирі, яку винаймали троє молодих українців. І що "одного знайшли в непритомному стані у квартирі, а другого з безліччю поранень ножем перед блоком. У квартирі були чіткі сліди боїв".

Поліція поки ще не підтвердила такої інформації. Відомо, що досі ніхто не заарештований, нікому звинувачення не пред'явлено.

Поліція Жешуві розшукує громадянина України - Олександра Ситника, який може бути пов’язаний із цим інцидентом. Вони опублікували фото чоловіка.

Розшукується Олександр Ситник, який може бути пов’язаний із нападом на однокурсників Фото: KMP Rzeszów

Нагадаємо, що 2 листопада, в результаті ДТП поблизу міста Пруднік Опольського воєводства, що на заході Польщі, загинув 30-річний громадянин України, який втікав від поліції.

1