У понеділок в Україні буде сухо та сонячно – синоптик

Стовпчики термометра подекуди піднімуться до 18 градусів тепла
У понеділок в Україні буде сухо та сонячно – синоптик
Весна (Фото: pixabay)
27 Березня 2022, 15:24
читать на русском

Найближча ніч очікується з невеликим морозом, проте вже вдень у понеділок стовпчики термометрів піднімуться до +9...+13˚C, а в західних областях навіть до +12...+18˚C.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

У понеділок, 28 березня, в Україні опадів не передбачається, буде багато сонця. Вітер сильний ще завтра втримається. Але нарешті повітря почне прогріватися, - повідомила вона.

Найхолодніше буде на сході України - лише +3...+8˚C. Однак уже у вівторок і туди добереться тепло - до +11...+14˚C та у Приазов'ї - близько +9...+11˚C. Найтепліше на заході – до +12-18 градусів.

У Києві в понеділок ще триматиметься сильний вітер, проте вдень столицю осяє сонце і стане значно тепліше, +12...+14˚C. Найближча ж ніч очікується холодною, 0...-2˚C.

Оскільки опалювальний сезон ніби ж завтра завершують, то нам це потепління на руку - будь-якій атмосфері дякуємо. Тепла погода найближчими днями порадує, але наприкінці тижня в Україні очікуються метеозміни - весна, - зазначила синоптик.

Нагадаємо, синоптик Володимир Деркач з Волині, який займається спостереженнями за погодою понад 15 років, пообіцяв, що початок квітня буде дуже теплим.

1