У потрійній ДТП на Житомирщині загинув водій Renault, ще двоє людей отримали травми (фото)

Поліція розпочала кримінальне провадження
У потрійній ДТП на Житомирщині загинув водій Renault, ще двоє людей отримали травми (фото)
ДТП у Житомирській області / Фото: zt.npu.gov.ua
1 Лютого 2022, 16:41
читать на русском

На Житомирщині сталась потрійна ДТП, в якій загинув водій однієї з автівок. Інші учасники аварії отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася 31 січня близько 14 години поблизу с. Олександрівки Новоград-Волинського району.

Попередньо встановлено, що 30-річний водій автомобіля Renault Laguna, рухаючись у напрямку с. Чижівки та виконуючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажівкою DAF під керуванням 57-річного жителя району, та надалі здійснив зіткнення з автомобілем "ЗІЛ-130" під керуванням 30-річного жителя м. Новограда-Волинського, який рухався у попутному напрямку.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля Renault Laguna загинув на місці події, його особу наразі встановлюють правоохоронці. Водій цього ж автомобіля отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення Новоград-Волинської лікарні, - йдеться у повідомленні.

Також тілесні ушкодження отримала 67-річна пасажирка вантажівки DAF, медична допомога їй надавалася без госпіталізації.

ДТП у Житомирській області / Фото: zt.npu.gov.ua

ДТП у Житомирській області / Фото: zt.npu.gov.ua

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, що на Прикарпатті внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій. Його автомобіль згорів вщент.

Читайте також

1