У пріоритеті робота і здоров`я: гороскоп на 29 квітня - 4 травня для всіх знаків зодіаку

Щоб бути готовими до “дарів” Всесвіту, зверніться до нашого гороскопа на наступний тиждень з 29 квітня по 5 травня.
У пріоритеті робота і здоров`я: гороскоп на 29 квітня - 4 травня для всіх знаків зодіаку
гороскоп
27 Квітня 2024, 12:40
читать на русском

Щотижня доля приносить нам нові радості та виклики. Звісно, хтось з нас впевнено планує свій час та справи, вірить у свої сили та знає, що зможе подолати будь-які перешкоди. Але в цьому всьому варто не забувати, що не завжди все перебуває під нашим контролем. Там, де закінчується наш вплив, починається вплив зірок, оскільки ці небесні тіла дійсно керують нашими долями, спрямовуючи до нас різні труднощі, випробування, благословення та сюрпризи. Щоб бути готовими до “дарів” Всесвіту, зверніться до нашого гороскопа на наступний тиждень з 29 квітня по 5 травня.

Овен

Активний пошук нової роботи може дати результат. Конфлiкти i з`ясування вiдносин на початку тижня прагнiть перевести в пошук компромiсу, але не стримуйте змiн, якщо щось на старому мiсцi вас не влаштовує. Понедiлок i вiвторок сприятливi для роботи з iнформацiєю, листування i дiлових поїздок. В середу i четвер бiльше часу придiлiть домашнiм справам. За необхiдностi в цi днi можна сходити до стоматолога. Вихiднi присвятiть коханню або особистим захопленням.

Тиждень пролетить неначе день. Тож бережіть свій час і не витрачайте його на дурниці.  У робочих справах краще вгамувати свій запальний характер. З конфліктними людьми ніхто не любить працювати. Ви можете отримати цінний подарунок від далекого родича. Бережіть його, адже він має не тільки матеріальну, а й духовну цінність.

Якщо не будете зважати на своє самопочуття, можете опинитись в лікарні. Не забувайте, що ви в себе одні.

Любовний гороскоп на тиждень для Овнів каже що, ваша емоційна натура може створити проблеми там, де їх нема. Якщо ці стосунки правда вам потрібні, то краще не робіть емоційних гойдалок ні собі, ні партнеру.

Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 5.

Тілець

Плануйте все важливе на другу половину тижня. А у понедiлок та вiвторок придiлiть увагу дрiбницям, сплатiть рахунки, вирiшуйте питання у рiзних iнстанцiях. Господинi можуть порадувати близьких смачною випiчкою. В п`ятницю добре пiдбивати з партнерами пiдсумки фiнансових операцiй, домовлятися про майбутню спiвпрацю. Вихiднi спробуйте провести активно. Недiлю можна присвятити шопiнгу, зробити великi придбання для дому.

Світ буде дивувати вас як приємними, так і не зовсім радісними подіями. Робіть висновки, не сумуйте через втрати та продовжуйте вірити у свої сили. Краще не починайте нових справ. Цього тижня працюйте над старими задачами та виправляйте помилки. Не будьте скупими. Зірки хочуть, щоб цього тижня ви показували свою щедрість.

Любовний гороскоп на тиждень для Тельців каже що, без розмов побудувати міці стосунки не вийде. Якщо вам щось не подобається — говоріть. Партнер не телепат.

Сприятливi днi: 29, 4; несприятливi: 2.

Близнюки

Виключно важливий тиждень для вирiшення питань партнерства. Iнiцiатива може виходити не вiд вас, але пропозицiї вимагають уважного розгляду. Зустрiч i розмова у вiвторок можуть пiдтвердити якесь ваше рiшення. Залиште собi час подумати до вихiдних, а в недiлю можна дiяти. Друга половина тижня сприятлива для вiдряджень, поїздок у особистих справах. У вихiднi не обмежуйте себе у спiлкуваннi, вiдпочивайте активно.

На легковажних людей часто реагують з недовірою та презирством. Цього тижня вам варто позбутись цієї якості та показати кращий бік свого характеру.

Лінь може зіпсувати все, над чим ви так довго працювали. Якщо хочете досягти успіху — пересилюйте себе. Влазити в кредити — дорога в нікуди. Живіть по своїм можливостям.

Безсоння може мучити вас цього тижня. Пийте трав’яні чаї та не нервуйтесь.

Любовний гороскоп на тиждень для Близнюків каже що, ваша легковажна натура може легко створити собі проблеми. Якщо ви вирішили будувати серйозні стосунки, то ставтеся до них і партнера відповідно.

Сприятливi днi: 3; несприятливi: 1.

Рак

Двi теми – робота i здоров`я – мають для вас зараз прiоритетне значення. Дiйте в своїх iнтересах, але не допускайте перевантажень. Ви вже суттєво витратилися в попередньому мiсяцi, i тепер вам варто економнiше розподiляти свої кошти. Але у п`ятницю ви можете зробити ще одне придбання, яке вам необхiдне. В кiнцi тижня добре приводити до ладу скло, кришталь, ювелiрнi прикраси.

Вам варто бути більш впевненими в собі. Сумніви будуть надто шкідливими цього тижня.  Вашої праці буде недостатньо, якщо у вас немає віри в себе.

Любовний гороскоп на тиждень для Раків каже що, ваше добре серце заслуговує на відповідне ставлення. Не дозволяйте нікому витирати в нього ноги.

Сприятливi днi: 29, 1; несприятливi: 2.

Лев

Зараз ви вiдчуваєте потребу домiнувати в багатьох ситуацiях. Гордість може закривати перед вами двері та псувати ваші шляхи. Будьте добрішими до інших. Прагнiть не переступати через умовностi, придiляйте бiльше уваги почуттям оточуючих – i ви з успiхом проявите свої лiдерськi якостi. У понедiлок i вiвторок знайдiть час зустрiтися з друзями або використайте засоби зв`язку для вiдновлення контакту. Проводьте бiльше часу не вдома у вихiднi. Новi знайомства можуть бути кориснi для вашої кар`єри.

Можливо, прийшов час піти з роботи, яка не приносить вам радості? Зірки говорять, що це чудовий момент для змін.

Витрачайте гроші не тільки на себе, а й на тих, хто вам дорогий. Щедрість завжди окупається.

Любовний гороскоп на тиждень для Левів каже що, диму без вогню не буває. Перш ніж щось говорити чи робити, думайте про наслідки.

Сприятливi днi: 2; несприятливi: 30.

Діва

Великi змiни починають вiдбуватися або плануються у вашiй сiм`ї. Цей оптимальний час, щоб i вам прийняти в цьому активну участь. З середи можна узяти вiдпустку i вiдвiдати батькiв, зайнятися ремонтом в квартирi або допомогти комусь з близьких здiйснити їхнi плани. Якщо ви планували змiни в особистому життi, то недiля оптимальний день, щоб оголосити про своє рiшення. У вас можуть з`явитися й iншi, не менш важливi цiлi.

Вам варто більш серйозно ставитись до грошей цього тижня. Не витрачайте їх на вітер.

Любовний гороскоп на тиждень для Дів каже що, вас чекає чудовий тиждень, наповнений коханням. Дайте волю своїм почуттям.

Сприятливi днi: 4; несприятливi: 1.

Терези

У п`ятницю буде символiчно пiдведений якийсь важливий для вас пiдсумок. Ви затвердитеся в своїх позицiях i зрозумiєте, до чого хочете прагнути. Велика частина вашої уваги буде зосереджена на вiдносинах усерединi колективу. Можливо, зараз визначаються основнi напрямки на п`ять мiсяцiв наперед, i ви можете узяти на себе якесь нове навантаження. У вихiднi багато приємних вражень принесе спiлкування з друзями. Можливi новi романтичнi знайомства.

Економія — іноді класна штука, але не варто перетворювати її на спосіб життя. Побалуйте себе чимось приємним цього тижня.

Вам варто більше відпочивати і не дорікати собі за це. Ви заслуговуєте на відпочинок.

Любовний гороскоп на тиждень для Терезів каже що, ваші стосунки цього тижня стануть ще міцнішими. Користуйтесь кожною можливістю провести час з коханою людиною.

Сприятливi днi: 30, 1; несприятливi: 5.

Скорпіон

Ваша активнiсть в попередньому мiсяцi тепер починає приносити плоди. Ви можете одержати вигiдну пропозицiю або самi приступайте до нової справи, яка обiцяє пристойнi дивiденди в майбутньому. Четвер i п`ятниця вдалi днi для фiнансових операцiй, можна зробити великий внесок, придбання. У вихiднi влаштуйте свято для близьких, щоб вiдсвяткувати ваш успiх. Важливi подiї можуть вiдбутися в особистому життi в недiлю.

Ваша інтуїція може обманювати. Цього тижня слухайте не серце, а голос розуму. Піклуйтесь про те, як виконана ваша робота, а не про те, що думають про вас колеги.

Не будьте надто сконцентровані на грошах. Відпустіть ситуацію і тоді до вас прийдуть фінанси.

Біль в горлі може говорити про те, що ви щось довго замовчуєте. Подумайте, що ви давно хочете, але не можете сказати.

Любовний гороскоп на тиждень для Скорпіонів каже що, коли ваші стосунки розквітнуть цього тижня. Спілкування з партнером принесе вам чимало приємних емоцій.

Сприятливi днi: 1; несприятливi: 3.

Стрілець

Вам може здатися, що всi проблеми вже у минулому. Прозвучать новi пропозицiї i почнуть реалiзовуватися давнi плани. Але в першiй половинi тижня не пiддайтеся на провокацiї тих, хто може заздрити вашому успiху. З п`ятницi починається час, сприятливий для працевлаштування. Вихiднi можна присвятити роботi, якщо в цьому є необхiднiсть. Це на рiдкiсть вдалi днi для оформлення дiлових i особистих вiдносин.

Якщо ви повільно робите свою роботу — це не страшно. Нехай основним вашим пріоритетом буде якість.

Зірки радять інвестувати гроші в навчання та розвиток. Такі вкладення окуплять себе в майбутньому та принесуть ще більший прибуток.

Якщо вас болить спина, то це значить, що ви надто багато берете на себе. Не перенапружуйтесь.

Любовний гороскоп на тиждень для Стрільців каже що, ваші стосунки можуть опинитись в зоні ризику. Конфлікти краще вирішувати одразу, а не тягнути.

Сприятливi днi: 29, 1; несприятливi: 2.

Козеріг

Все, чого ви досягли останнiм часом, тепер належить розвивати в найближчi п`ять мiсяцiв. Намагайтеся заручитися гарантiями i пiдтримкою вiд важливих осiб, покваптеся з оформленням документiв. В середу i четвер бiльше уваги придiлiть домашнiм справам, це кращий час для вологих прибирань, прання. Добре в цi днi вiдвiдувати сауну чи басейн. На вихiднi немає нiяких обмежень. Намагайтеся цей час наповнити приємними подiями, зробiть запланованi придбання.

Вас може переслідувати поганий настрій. Пам’ятайте, що ниття та депресія нічого доброго вам не принесуть.

Любовний гороскоп на тиждень для Козерогів каже що, вам варто поки не думати про те, аби стрибати в нові стосунки. Поки більше думайте про себе та про свій розвиток.

Сприятливi днi: 1; несприятливi: 2.

Водолій

З четверга у ваших справах намiтяться помiтнi полiпшення. Прагнiть знаходитися у вирi подiй i не вiдкладайте реалiзацiю своїх планiв на пiзнiший термiн. Мабуть, це один з кращих тижнiв року, i не iгноруйте пропозицiї, якi можете одержати. Має сенс оформити свої особистi вiдносини або формально закрiпити якийсь дiловий союз. Якщо з недiлi почнете заняття в клубi за iнтересами, то пiзнiше ви зрозумiєте, наскiльки важливим було це рiшення.

Якщо вас щось турбує, зверніться до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Любовний гороскоп на тиждень для Водоліїв каже що, кохання може запалити ваше серце та бажання робити щось чудове у цьому житті. Не бійтесь відкритись цьому почуттю.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 2.

Риби

Бiльше всього подiй i новин буде там, де проходить ваша дiяльнiсть або навчання. Кiнець тижня сприятливий для будь-яких змiн, пов`язаних з кар`єрою, початку нових справ, змiни графiка, умов роботи. Поговорiть з працедавцем про свої перспективи i оплату, якщо вважаєте, що заслуговуєте пiдвищення. З п`ятницi перемикайтеся на особистi справи. Зробiть модну зачiску, походiть по магазинах, органiзуйте вечiрку для друзiв.

Якщо у вас проситимуть гроші цього тижня — не давайте їх. Ці фінанси буде складно повернути назад.

Зірки кажуть, що вам варто більше займатись спортом. Це може буду та активність, яка приносить вам задоволення — танці, плавання чи бокс.

Любовний гороскоп на тиждень для Риб каже що, ви — найважливіша людина у своєму житті. Йдіть від тих людей, хто не цінує ваше серце та грається з ним.

Сприятливi днi: 4; несприятливi: 3.

Читайте також

1