У селі Черкаської області пенсіонерка надивилась новин та стрибнула у криницю

Жінка вирішила, що почався "напад загарбників"
У селі Черкаської області пенсіонерка надивилась новин та стрибнула у криницю
Криниця, куди стрибнула жінка (фото: Золотоноша.city)
5 Червня 2021, 15:29

У селі Вознесенське Черкаської області 62-річна жінка подивилась новини, вирішила, що "загарбники нападають". Тому вона взяла подушку та печиво і стрибнула у криницю.

Про це повідомляє місцеве видання Золотоноша.city.

Як відомо, про подію рятувальникам повідомили 2 червня, близько 18 години.

З’ясувалося, що вона забралася туди з власної волі. Коли рятувальники прибули на сільську вулицю Шевченка, з’ясувалося, що пенсіонерка жива і при тямі. Тому відразу викликали бригаду медиків.

Діставати жінку з криниці допомагали сусіди. За їх словами, сільчанка пробула в підземеллі понад добу. Очевидно, приводом для свідомої хованки стали телевізійні новини, після яких пенсіонерка зробила висновок про військовий напад загарбників. Вона зібрала у сумку нехитрий пожиток: подушку, деякі речі, ще й печива прихопила, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Жінка стрибнула на 20-метрову глибину, але вижила. Рятувальники дістали пенсіонерку та передали бригаді швидкої допомоги. Медики зазначили, що після такого падіння "жінка легко відбулася".

У неї виявили перелом лівого стегна та правої гомілки. З цими травмами пенсіонерку транспортували до Золотоніської багатопрофільної лікарні, - додали у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Білгород-Дністровському районі Одеської області знайшли тіла чотирьох людей в закинутому колодязі.

1