У США пацюки з'їдають електромобілі Tesla зсередини

Компанія не вважає такі випадки гарантійними та не відшкодовує кошти
15 Липня, 04:22

Власники електромобілів Tesla скаржаться, що на пацюків, які масово поїдають автівки всередині.

Про це повідомляє NewYorkPost.

Мешканка Манхеттену звернулась до редакції та розповіла про незвичну проблему, яка сталась з її автомобілем Tesla Model 3 2018 року випуску. Вона не може користуватись своїм автомобілем щодня через те, що пацюки погризли електропроводку. На ремонт американка витратила близько 5 тисяч доларів.

Зазначається, що Tesla використовує спеціальні дроти з ізоляцією не з нафтопродуктів, а з переробленої сої. Коли гризуни добираються до цієї органічної ізоляції, то вони просто її з'їдають.

У березні 2021 року на гарячу лінію Нью-Йорка "311" на 80% зросла кількість скарг на гризунів у порівнянні з 2019 року. Через пандемію пацюки змінили харчові звички, тому шукають їжу в незвичних місцях. Зокрема й в електрокарах.

Втім, у компанії Tesla Ілона Маска відмовляються відшкодовувати кошти за ремонт або ремонтувати самостійно, оскільки не вважають такі випадки гарантійними. Представники компанії не вважають використання переробленої сої дефектом в конструкції.

Нагадаємо, що доволі курйозний випадок трапився з автопілотом електрокара Tesla, який переплутав рекламний прапор зі світлофором.

Читайте також