У США пацюки з'їдають електромобілі Tesla зсередини

Компанія не вважає такі випадки гарантійними та не відшкодовує кошти
У США пацюки з'їдають електромобілі Tesla зсередини
Електромобіль Ілона Маска Tesla Model S (фото з вільних джерел)
15 Липня 2021, 04:22
читать на русском

Власники електромобілів Tesla скаржаться, що на пацюків, які масово поїдають автівки всередині.

Про це повідомляє NewYorkPost.

Мешканка Манхеттену звернулась до редакції та розповіла про незвичну проблему, яка сталась з її автомобілем Tesla Model 3 2018 року випуску. Вона не може користуватись своїм автомобілем щодня через те, що пацюки погризли електропроводку. На ремонт американка витратила близько 5 тисяч доларів.

Зазначається, що Tesla використовує спеціальні дроти з ізоляцією не з нафтопродуктів, а з переробленої сої. Коли гризуни добираються до цієї органічної ізоляції, то вони просто її з'їдають.

У березні 2021 року на гарячу лінію Нью-Йорка "311" на 80% зросла кількість скарг на гризунів у порівнянні з 2019 року. Через пандемію пацюки змінили харчові звички, тому шукають їжу в незвичних місцях. Зокрема й в електрокарах.

Втім, у компанії Tesla Ілона Маска відмовляються відшкодовувати кошти за ремонт або ремонтувати самостійно, оскільки не вважають такі випадки гарантійними. Представники компанії не вважають використання переробленої сої дефектом в конструкції.

Нагадаємо, що доволі курйозний випадок трапився з автопілотом електрокара Tesla, який переплутав рекламний прапор зі світлофором.

Читайте також

1