У столичному зоопарку у родині альпак народилось дитинча (фото)

Маленька альпака отримала чудове ім'я - Луна
У столичному зоопарку у родині альпак народилось дитинча (фото)
Альпака, київський зоопарк. фото: kyivcity.gov.ua
6 Серпня 2022, 05:00
читать на русском

У київському зоологічному парку  у родині альпак Ушки і Луїза Альберта сталось поповнення. У них з'явилась донечка - Луна.

Про це повідомляє КП "Київський зоопарк" на своїй сторінці у Facebook.

альпака, київський зоопарк. фото: kyivcity.gov.ua

У мами Ушки і тата Луїза Альберто народилась красуня Луна. Маленька знаходиться у відкритому вольєрі, насолоджуються теплим сонечком та смакує мамине молочко – приходьте знайомитись! - зазначають у повідомленні.

альпака, київський зоопарк. фото: kyivcity.gov.ua

Як зазначають фахівці, сучасний європейський зоопарк - це насамперед комфортні умови для тварин. Тому навіть у складний воєнний час працівники Київзоо продовжують наближати умови проживання його мешканців до природних.

Облаштовують зелені острови і мальовничі озера, водяні розпилювачі та басейни, штучні ліани, кам’яні гроти, піщані насипи, спеціальні годівниці тощо.

альпака, київський зоопарк. фото: kyivcity.gov.ua

Забезпечені всім необхідним тварини створюють сім’ї та групи і тішать відвідувачів малечею. Так, у січні цього року народилось маленьке гімалайське ведмежатко Бері, у березні – лемур Байрактар, у травні – телятко у сім’ї індійських антилоп нільгау, у червні – дитинчатко оленя мунтжака, наприкінці червня та липні – два дитинчата бізона.

Нагадаємо, що у столичному зоологічному парку народилися двоє дитинчат бізонів, яких назвали Варта та Вікінг.

Читайте також

київ