У Запоріжжі чоловіки влаштували стрілянину: постраждали п’ятеро осіб

Трьох жителів доправили до лікарні
У Запоріжжі чоловіки влаштували стрілянину: постраждали п’ятеро осіб
Стрілянина у Запоріжжі фото: нацполіція
29 Серпня 2021, 18:29
читать на русском

У Запоріжжі поблизу кафе два чоловіка влаштували стрілянину. Вони поранили п’ятьох осіб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Двоє чоловіків біля одного з розважальних закладів під час раптово виниклого конфлікту з пістолетів травматичної дії почали стріляти в опонентів. В результаті п’ять громадян отримали травми, троє з них госпіталізовані. Зловмисники втекли з місця події на власному автомобілі, - йдеться у повідомленні.

Згодом в районі вулиці Північне шосе зловмисники були зупинені працівниками патрульної поліції. Обидва - жителі Запоріжжя 1992 та 1987 року народження.

Співробітники поліції вилучили у затриманих два пістолети марки "Форт". Зброя направлена на експертизу, - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання затриманим запобіжних заходів.

Нагадаємо, що в Одесі з вікна багатоповерхівки, що на вулиці Генерала Бочарова, чоловік влаштував стрілянину, бо йому нібито заважав крик дітей. При цьому одна дитина була поранена в ногу.

Читайте також

1