У Запоріжжі у жахливій аварії загинули троє громадян Марокко, ще троє у лікарні

У ДТП загинули двоє 21-річних хлопців та 17-річна дівчина
Головне
У Запоріжжі у жахливій аварії загинули троє громадян Марокко, ще троє у лікарні
ДТП у Запоріжжі
18 Вересня 2020, 10:47
читать на русском

У Запоріжжі автомобіль BMW занесло на зустрічну смугу, де він врізався у автомобіль Nissan. В результаті загинули троє громадян Королівства Марокко, ще трьох шпиталізували до медзакладу.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

"17 вересня близько 19:40 водій автомобіля BMW, рухаючись по середній смузі проїзної частини Набережної магістралі зі сторони вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української, в районі електроопори допустив занос транспортного засобу, виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Nissan під керуванням 40-річного водія. Після чого водій BMW виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загоряння транспортного засобу", - йдеться у повідомленні.

В результаті аварії 21-річний водій BMW та два його пасажири – хлопець-одноліток і 17-річна дівчина – загинули на місці.

ДТП у Запоріжжі

За даними поліції, ще троє пасажирів – 20-річна дівчина та два хлопці 20-ти та 23-х років – доправлені до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Всі жертви аварії – громадяни Королівства Марокко.

Водій та пасажир іншого автомобіля не постраждали.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Причини та обставини аварії з’ясовуються.

Нагадаємо, 17 вересня у центрі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі сина народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича. В результаті ніхто не постраждав, пошкодження є тільки на автомобілях.

1