У Запоріжжі убили чиновника міськради Максима Денщіка

У травні Максим Денщік був тимчасово відсторонений від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування
Головне
У Запоріжжі убили чиновника міськради Максима Денщіка
Максим Денщік
11 Червня 2024, 11:37
читать на русском

У Запоріжжі стріляли з вогнепальної зброї у місцевого посадовця Максима Денщіка. Його госпіталізували, однак зусилля лікарів виявилися марними.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції.

Джерела у правоохоронних органах розповіли, що мова йде про Максима Денщіка. ЗМІ пишуть, що він донедавна обіймав посаду директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради, але в травні був тимчасово відсторонений від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування.

Наразі поліцейські розпочали першочергові слідчі (розшукові) дії. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Правова кваліфікація - ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 (Замах на вбивство) КК України.

Нагадаємо, 8 лютого 2024 року до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа розстріляла автомобіль в одному з районів міста. На місці події в салоні згорілого транспортного засобу було виявлено тіло 59-річного заступника міського голови м. Нікополь. Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області, в ході яких встановили адресу помешкання, де переховувався нападник. Вже за декілька днів поліцейські затримали фігуранта в орендованій квартирі поблизу місця скоєння злочину.

Читайте також