Загинув на місці: у Нікополі невідомі розстріляли авто заступника мера міста

У Нікополі невідомі розстріляли авто заступника мера міста. Чиновник загинув на місці
Важливо
Загинув на місці: у Нікополі невідомі розстріляли авто заступника мера міста
8 Лютого 2024, 13:06
читать на русском

За даними слідства, на одній із вулиць Нікополя невідомі особи із невстановленої вогнепальної зброї розстріляли автомобіль. В ньому перебував заступник міського голови. Внаслідок обстрілу чоловік загинув на місці.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Порушено кримінальну справу за фактом умисного вбивства.

На місці вбивства заступника голови Нікопольської міської ради працюють всі служби поліції, пише пресслужба цього відомства.

8 лютого близько 9-ї ранку до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа розстріляла автомобіль, який належить заступнику голови Нікопольської ради. На місці події поліцейські встановили, що нападник застосував невстановлену зброю, в результаті чого автомобіль загорівся. Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного чоловіка, - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили прикмети нападника. Наразі триває збір та аналіз речових доказів, проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання підозрюваного.

Джерела в правоохоронних органах кажуть, що однією з основних версій вважають конфлікт з місцевим угрупуванням, який триває з 2017 року.

Нагадаємо, працівники ДБР за сприяння Національної поліції України проводять досудове розслідування за фактом умисного вбивства чотирьох людей у місті Лиман Донецької області. За підозрою у скоєнні злочину затримано військовослужбовця Нацгвардії.

Читайте також