На Донеччині нацгвардієць застрелив двох жінок та двох поліцейських

Досудове розслідування триває. Призначено низку відповідних експертиз.
На Донеччині нацгвардієць застрелив двох жінок та двох поліцейських
Мисливська рушниця (Фото: Рушниця мисливця)
22 Січня 2024, 10:38
читать на русском

Працівники ДБР за сприяння Національної поліції України проводять досудове розслідування за фактом умисного вбивства чотирьох людей у місті Лиман Донецької області. За підозрою у скоєнні злочину затримано військовослужбовця Нацгвардії.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Вранці 20 січня 2024 року у місті Лиман слідчо-оперативну групу поліцейських викликала місцева мешканка через конфлікт з військовослужбовцем. Через певний час з поліцейськими, які виїхали на виклик, зник зв’язок, і о 8 ранку на місце події поїхала інша група. На місці трагедії правоохоронці виявили тіла двох своїх колег з вогнепальними пораненнями та тіла двох цивільних жінок – пенсіонерки та її дочки.

По гарячих слідах правоохоронці затримали військовослужбовця Нацгвардії за підозрою в умисному вбивстві.

Слідчі ДБР у межах відкритого кримінального провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) КК України проводять комплекс заходів щодо встановлення об’єктивних обставин події.

Нагадаємо, у селищі Березнегувате Миколаївської області військовослужбовець розстріляв заступника командира роти, після чого застрелився сам.