“У зв’язку з епідситуацією”: Укрзалізниця відкрила продаж квитків із Тернополя та закрила із Сум

Поїзди курсуватимуть через стацію Суми з технічною зупинкою без права посадки пасажирів
“У зв’язку з епідситуацією”: Укрзалізниця відкрила продаж квитків із Тернополя та закрила із Сум
Поїзд (Фото: УНІАН)

Акціонерне товариство "Укрзалізниця" відкрило продаж квитків на десять поїздів зі станції Тернопіль та закрило продаж квитків зі станції Суми на три поїзди.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що в компанії прийняли таке рішення у зв'язку зі зміною епідемічної ситуації в Україні.
Зокрема, квитки з Тернополя можна придбати на такі поїзди: № 12/11 Одеса — Львів; № 21/22 Харків —Трускавець; № 41/42 Дніпро —Трускавець; № 49/50 Київ — Трускавець; № 81/82 Київ — Ужгород; № 86/85 Львів — Новоолексіївка; № 108/107 Одеса — Ужгород;№ 110/109 Львів — Херсон; № 136/135 Снятин — Одеса — Чернівці; № 715/716 Київ — Львів.

Також Укрзалізниця закрила продаж квитків по станції Суми на такі поїзди: № 21/22 Харків — Трускавець; № 45/46 Лисичанськ — Ужгород; № 779/780 Суми — Київ, Вінниця.

Читайте також

До зміни епідемічної ситуації зазначені поїзди курсуватимуть через стацію Суми з технічною зупинкою без права посадки пасажирів. Висадка здійснюватиметься встановленим порядком.

Маршрут поїзда № 779/780 Суми — Київ, Вінниця буде змінено на Білопілля — Київ, Вінниця.

Зауважується, що в разі відмови пасажира від поїздки до відправлення поїзда та не пізніше 1 години після його відправлення зі станції, зазначеної у проїзному документі, повернення платежів за такі проїзні документи проводиться в повному обсязі в пунктах продажу або онлайн в особистому кабінеті користувача.

Нагадаємо, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко (досьє Віктора Ляшка) назвав чотири причини, з яких, на його думку, в останні час стрімко зростає кількість інфікованих коронавірусом в Україні.

1