Україна-Англія: коли і де дивитися матч відбору до Євро-2024

Матч Україна – Англія відбудеться 9 вересня в польському Вроцлаві.
Україна-Англія: коли і де дивитися матч відбору до Євро-2024
Збірна України з футболу / Фото: УАФ
9 Вересня 2023, 09:24

Національна команда України в 5-му турі відбіркового турніру перед чемпіонатом Європи 2024 року прийме англійську збірну в Польщі.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, пише РБК-Україна.

Матч Україна – Англія відбудеться 9 вересня в польському Вроцлаві. Поєдинок прийме стадіон "Тарчиньскі Арена". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 19:00.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Львів" тощо). У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія розпочнеться о 18-й годині. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти британців буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна" та "Спорт".

Нагадаємо, після чотирьох турів відбору Англія залишається лідером групи C (12 очок). Збірна України провела на поєдинок менше, набрала 6 пунктів і йде другою. Натомість безнадійний аутсайдер квінтету – мальтійці з чотирма поразками.

У фінальну частину Євро-2024 вийдуть по дві найкращі збірні кожної групи. Ще три путівки будуть розіграні у стикових матчах Ліги націй.

Чемпіонат Європи відбудеться з 14 червня до 14 липня 2024 року в десяти містах Німеччини.

Нагадаємо, Україна не претендуватиме на проведення Чемпіонату світу з футболу в 2030-му році. Державу в списку замінить Марокко.

1