Україна-Мальта: коли і де дивитися відбірковий матч до Євро-2024

Поєдинок стартує о 19.00 за київським часом
Україна-Мальта: коли і де дивитися відбірковий матч до Євро-2024
Футбольні фанати Фото: https://www.facebook.com/uafukraine/
19 Червня 2023, 11:43
читать на русском

У понеділок, 19 червня, відбудеться матч кваліфікації чемпіонату Європи-2024 між збірними України та Мальти. Гра пройде у Трнаві на стадіоні Антона Малатінскего.

Для збірної України ця гра стане другим великим викликом у червневій частині відбору до чемпіонату Європи-2024. Трохи раніше, 16 червня, "синьо-жовті" зіграли проти Північної Македонії.

Українці та мальтійці у своїй історії зустрічались лише один раз — у товариській грі. Україна поступилась суперникам із мінімальним рахунком (0:1) у червні 2017 року.

Тоді на UPC-Арені в австрійському місті Грац Україна пропустила на початку від Зака Муската й так і не змогла вибратись із психологічної прірви.

У прямому ефірі поєдинок покаже медіасервіс MEGOGO. На телебаченні транслювати матч будуть усі регіональні телеканали Суспільного, проте на будь-яких OTT-платформах на цих каналах подивитися футбол не вийде — тільки ТБ. Початок гри о 19:00 за київським часом.

Орієнтовні склади команд

Україна: Трубін, Конопля, Забарний, Сваток, Миколенко, Сидорчук, Судаков, Циганков, Ярмоленко, Мудрик, Ванат.

Мальта: Бонелло, Мускат, Борг, Апапп, Атар, Теума, Гійом'є, Янкам, Мбонг, Джонс, Сатаріано.

Нагадаємо, збірна України з футболу у 2023 році виступить у відбірному турнірі на чемпіонат Європи-2024. Національна збірна потрапила до групи C, де зіграє з Італією, Англією, Північною Македонією та Мальтою.

Читайте також