Україна-Північна Македонія: де і коли дивитися матч

Поєдинок відбудеться 14 жовтня о 16.00
Україна-Північна Македонія: де і коли дивитися матч
Українські вболівальники Фото: Українська асоціація футболу
14 Жовтня 2023, 06:31
читать на русском

Національна команда України в 7-му турі відбіркового турніру перед чемпіонатом Європи 2024 року прийме балканську збірну в Чехії.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, пише РБК-Україна.

Матч Україна – Північна Македонія відбудеться 14 жовтня в Празі. Поєдинок прийме стадіон "Летна". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 16:00 за київським часом.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Одеса" тощо). Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія там розпочнеться о 14:45. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти італійців буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна" та "Спорт". Коментаторів матчу визначать пізніше.

Напередодні збірна України провела перше заняття тренувального збору в Чехії. Під керівництвом Сергія Реброва займалися 12 виконавців. Решта футболістів приєднаються до тренувальних сесій у понеділок.

Нагадаємо, збірна України з футболу у 2023 році виступить у відбірному турнірі на чемпіонат Європи-2024. Національна збірна потрапила до групи C, де зіграє з Італією, Англією, Північною Македонією та Мальтою.

Читайте також

1