Український IT-підприємець став одним із найкращих інфлюенсерів світу

Найкращим у світі Digital currency influencer-2022 став відомий український IT-фахівець Микола Удянський
Важливо
Український IT-підприємець став одним із найкращих інфлюенсерів світу
Микола Удянський (фото: facebook)
19 Травня 2022, 18:57
читать на русском

У французьких Каннах відбулася чергова глобальна платформа в індустрії інфлюенсерів для бізнес-нетворкінгу World Influencers and Bloggers Awards (WIBA). Одна з головних нагород платформи дісталася харків'янинові, відомому IT-підприємцю Миколі Удянському.

Про це повідомляється у пресрелізі платформи.

Нова премія допомагає глобальним компаніям зв'язуватися з провідними світовими лідерами думок та створювати революційні спільні проєкти.

Микола Удянський переміг у категорії Digital currency influencer.

Я вдячний за нагороду. Я пишаюся тим, що я українець, і пишаюся тим, що я тут. Дякую, що підтримуєте Україну. Ми всі зараз як одна сім'я, і ​​у нас у всіх одна проблема. Слава Україні! – сказав Удянський.

За словами бізнесмена, він довгий час працював із YouTube-блогерами і зараз збирається запустити свій перший крипто-TikTok-будинок. Передбачається, що мешканцями цього будинку стануть популярні блогери та знаменитості, які хочуть опинитися у світі крипти та метавсесвіту.

Крім Удянського, нагороди отримали ще два українські інфлюенсери: відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко та харківський кіт-блоггер Степан.

Серед інших переможців також інфлюенсери Коко Роша, Нусрет Гьокче, Талія Зореф, Джанлука Ваккі, Еллен фон Унверт, Алек Монополі, Хабі та інші.

Довідково: Микола Удянський – генеральний директор Prof-IT та глобальної маркетингової компанії PRMR, співвласник холдингу Parlament Media Group. Президент холдингу EHOLD, який створив безліч бірж, що входять до Топ-100, а також низку платформ, які змінюють сучасний світ. 2021 року потрапив до списку найбагатших людей України за версією журналу Forbes. Має 2 млн передплатників у Instagram.

1