Україну підморозить: прогноз погоди на 21 листопада

Сніг та дощ можливі лише на заході і на сході України
Україну підморозить: прогноз погоди на 21 листопада
Мороз (Фото: pexels)
21 Листопада 2023, 08:37
читать на русском

21 листопада у Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер уночі південно-східний, 1-3 м/с, удень південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі -2...-4 градуси, удень 0...-2 градуси.

Про це йдеться на сайті Гідрометеорологічного центру.

На заході України хмарно, уночі невеликий мокрий сніг, в Ужгороді уночі невеликий дощ; удень невеликий дощ, у Луцьку та Рівному удень невеликий дощ та мокрий сніг; вітер уночі південно-західний, 1-3 м/с, в Ужгороді уночі північно-східний, 1-3 м/с; удень південно-західний, 3-8 м/с, у Луцьку та Рівному удень південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі +4...-1 градус, удень +1...+7 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, у Житомирі удень місцями невеликий мокрий сніг; вітер уночі південно-східний, 1-3 м/с, удень південно-східний, 3-8 м/с, у Чернігові та Сумах удень північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень -2...+1 градус.

У центрі України хмарно з проясненнями, у Вінниці хмарно; без істотних опадів, у Вінниці удень невеликий дощ; вітер уночі північно-східний, 1-3 м/с, удень південно-східний, 3-8 м/с, у Полтаві та Дніпрі удень північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі 0...-3 градуси, удень 0...+5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, уночі невеликий сніг, удень без істотних опадів, вітер уночі північно-східний, 1-3 м/с, удень північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі -1...-4 градуси, удень -4...+1 градус.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер уночі північно-східний, 1-3 м/с, удень у Одесі та Миколаєві південно-східний, 3-8 м/с, у Херсоні та Запоріжжі північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі +3...-1 градус, удень +3...+9 градусів.

У Сімферополі хмарно, без істотних опадів, вітер уночі північно-східний, 1-3 м/с, удень південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі +1...-1 градус, удень +8...+10 градусів.

Нагадаємо, в Україні на цьому тижні очікуються опади як у вигляді дощу, так і снігу. У північних, центральних та східних регіонах сформується перший сніговий покрив, а температура може опуститися до -10 °С.

1