Укрзалізниця призначає додаткові дати курсування "Лижного експреса"

Потяг прямує з Києва до Славського
Укрзалізниця призначає додаткові дати курсування "Лижного експреса"
Поїзд Укрзалізниці фото: Парламент.UA
9 Січня 2022, 06:04
читать на русском

АТ "Укрзалізниця" призначає додаткові дати курсування "Лижного експреса" Київ — Славське. Він буде додатково курсувати 10 та 16 січня 2022 року.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Поїзд №745/746 Київ — Славське вирушатиме з Києва о 06:02 та прибуватиме до кінцевого пункту о 13:54. У зворотному напрямку, зі Славська, поїзд вирушатиме о 16:20 і прибуватиме до Києва о 23:50. На маршруті курсує швидкісний поїзд Hyundai Rotem.

На шляху прямування до гірськолижного курорту поїзд зупинятиметься на станціях Святошин, Коростень, Львів, Стрий та Сколе.

Ці квитки будуть доступні на сайті booking.uz.gov.ua та в офіційному чат-боті Укрзалізниці, в останньому також діє акційний кешбек 10% при оплаті карткою Visa. Квитки також можна оплатити карткою єПідтримка будь-якого банку, - йдеться у повідомленні.

Минулого сезону "Лижний експрес" Київ — Славське, який запустили 15 грудня 2020 року, за новорічно-різдвяний період перевіз 26 тис. пасажирів.

Нагадаємо, що на різдвяні свята "Укрзалізниця" запускає різдвяний потяг №897/898 з паротягом, який курсуватиме за маршрутом від станції Київ-Пасажирський через станцію Дарниця (без зупинки) і зворотно.

Читайте також

1