Упродовж фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ працюватиме центр масової вакцинації

Щеплення отримати можна буде лише за попереднім записом
2 Липня, 11:54

Упродовж фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ, від 5 по 11 липня, працюватиме центр масової вакцинації.

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Зазначається, що з 5 по 11 липня охочі зможуть зробити щеплення від COVID-19 у павільйоні №9 за попереднім записом, який доступний за посиланням (квиток на сам фестиваль для процедури імунізації мати не треба).

Щеплення проводитимуть китайською вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech. Центр вакцинації працюватиме з 10:00 до 16:00.

Щеплення робитимуть вісім мобільних бригад з імунізації. Також на території центру чергуватиме команда з надання екстреної медичної допомоги.

Наша мета — щепити якомога більше українців від COVID-19, щоб досягти колективного імунітету. Протягом наступного тижня на Atlas Weekend у Києві працюватиме ще один центр масової вакцинації. Це дасть можливість не тільки захистити більше людей від коронавірусної хвороби, але й популяризувати щеплення серед молоді, - зазначив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Генеральний директор Atlas Weekend Дмитро Сидоренко зазначив, що представникам креативної індустрії дуже важливо публічно підтримати вакцинацію. Тому вони з партнерами організовують центр вакцинації від COVID-19 на території ВДНГ, під час фестивалю, аби всі охочі мали змогу вакцинуватися.

Нагадаємо, що у медзакладах Києва на цих вихідних, 3-4 липня, запрацює 21 мінівакцинальний центр, де можна отримати щеплення від коронавірусу.

Читайте також