Упродовж фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ працюватиме центр масової вакцинації

Щеплення отримати можна буде лише за попереднім записом
Упродовж фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ працюватиме центр масової вакцинації
Фестиваль Atlas Weekend (фото: facebook.com/atlasweekend)
2 Липня 2021, 11:54
читать на русском

Упродовж фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ, від 5 по 11 липня, працюватиме центр масової вакцинації.

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Зазначається, що з 5 по 11 липня охочі зможуть зробити щеплення від COVID-19 у павільйоні №9 за попереднім записом, який доступний за посиланням (квиток на сам фестиваль для процедури імунізації мати не треба).

Щеплення проводитимуть китайською вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech. Центр вакцинації працюватиме з 10:00 до 16:00.

Щеплення робитимуть вісім мобільних бригад з імунізації. Також на території центру чергуватиме команда з надання екстреної медичної допомоги.

Наша мета — щепити якомога більше українців від COVID-19, щоб досягти колективного імунітету. Протягом наступного тижня на Atlas Weekend у Києві працюватиме ще один центр масової вакцинації. Це дасть можливість не тільки захистити більше людей від коронавірусної хвороби, але й популяризувати щеплення серед молоді, - зазначив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Генеральний директор Atlas Weekend Дмитро Сидоренко зазначив, що представникам креативної індустрії дуже важливо публічно підтримати вакцинацію. Тому вони з партнерами організовують центр вакцинації від COVID-19 на території ВДНГ, під час фестивалю, аби всі охочі мали змогу вакцинуватися.

Нагадаємо, що у медзакладах Києва на цих вихідних, 3-4 липня, запрацює 21 мінівакцинальний центр, де можна отримати щеплення від коронавірусу.

Читайте також

1