Усе задля безпеки: Зеленському не дозволили їсти шоколад, запропонований телеведучим

Охорона Зеленського забрала у президента шоколад, яким главу держави пригостив британський журналіст
Усе задля безпеки: Зеленському не дозволили їсти шоколад, запропонований телеведучим
28 Березня 2023, 09:40
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський вимушено відмовився від "дружньої" шоколадки британського телеведучого і мандрівника Едварда Майкла Гріллса через ризик вбивства.

Про це пише місцева газета Telegraph.

ЗМІ уточнюють, що шматок шоколаду Гріллс запропонував українському президенту під час особистої зустрічі, щоб налагодити стосунки. В Україну телеведучий приїхав для зйомок документального фільму в листопаді 2022 року.

Однак тоді проти такого жесту виступила Служба безпеки Зеленського. Там вирішили, що 48-річний британець може його отруїти.

"Служба безпеки Зеленського накинулася на шоколад, який запропонував йому Гріллс, через побоювання, що той міг намагатися отруїти українського президента", - вказується у статті.

За даними газети, телеведучий поставився до такої обережності з розумінням.

Довідка: Едвард Майкл Гріллс (Ведмідь Гріллс) - британський мандрівник, письменник та телеведучий. Він відомий своєю пригодницькою телепередачею "Вижити за будь-яку ціну". У листопаді 2022 року він зняв документальний фільм про війну в Україні. У сюжеті Гріллс розповів про важку долю мільйонів українців, які змушені щодня стикатися з ударами армії РФ.

Прем'єра фільму відбулася 26 березня 2023 року на каналі Discovery+. Цього ж дня його показали й в Україні.

Нагадаємо. Національна поліція України запобігла теракту проти керівництва України завдяки інформації, отриманій від оперативних джерел.